kopings-mailis

Alla inlägg under augusti 2009

Av Mailis Oskarsson - 3 augusti 2009 20:58Slanten

En kopparslant som liten pilt jag fann,
så rik jag blev, jag hela världen vann.

Nu kunde jag ju köpa, allt jag ville ha,
och ingen kunde någonsin, den glädjen från mej ta.

Jag gick som på moln, i lyckans rosa rus,
nu har jag säkert råd att köpa mor ett hus.

Min far jag lovade, allt emellan åt
jag vet ju vad han önskar sig, en vacker segelbåt.

Storebror till sist, i faran alltid när,
han skall får nåt fint, ett riktigt jakt gevär.

Nu när jag är vuxen, ibland jag ler i mjugg
vid tanken på min kopparslant, som ej var värd ett dugg.

Tänkvärda ord:

Vi är inte fatttiga för att vi äger lite

utan för att vi saknar mycket.


 

ANNONS
Av Mailis Oskarsson - 2 augusti 2009 19:56


Nu har jag fått bilder på när jag satt fast

i TRÅNG-GÅNGEN.

Härligt Äventyr så här efteråt!

Tänkvärda ord:

Livet består inte bara av de dagar som gått

utan de dagar man minns.

Fyll därför inte livet med år,utan åren med liv.

ANNONS
Av Mailis Oskarsson - 1 augusti 2009 18:57


Jag har varit ut på äventyr med barn och

barnbarn.Vi var till ett naturreservat ute

i Västra Skedvi där det fanns nåt som

kallades Trång-gången.

Trång-gången är en ca 7 m lång och trång spricka i en klippa, gången går även uppåt, så när man går in i gången nere i skogen så kommer man upp på en klipphäll högre än trädtopparna, man får då en mkt trevlig utsikt över skogen. En efter en klämde vi oss in i sprickan som inte såg stor ut,sist var det farmors tur.Äsch.här ska det inte bangas ur tänkte jag och klämde mig in.Där var slippriga och blöta stenar väggarna dröp av fukt.Hela tiden strök man ryggen mot klippväggarna.Ingen chans att vända om heller.På slutet blev det smalare och smalare och jag började fundera hur jag skulle komma igenom där.Mycket riktigt,jag fastnade där.Nu gällde det att inte gripas av panik.Tänk att sitta fast i en bergsskreva!!Alla andra hade kommit igenom ganska lätt.Jag samlade mig och började riva i berget,klämde in magenoch tog ett djupt andetag.Härligt ,nu var jag igenom oxså!!!Men visst hade det varit lite läskigt att bli fast där.Efter detta äventyr satt vi där oppe på berget och fikade.Härlig utsikt!Men ner gick vi en annan väg så det så!


Tänkvärda ord:

Man måste våga

för att vinna.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Väder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kopings-mailis med Blogkeen
Följ kopings-mailis med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se